Blog

Intr-o lume in care produsele unicat, cele handmade si cele personalizate sunt la mare cautare, ideile de afaceri din acest domeniu se vor dezvolta in mod profitabil fara eforturi foarte mari. Afacerea cu personalizare de carti este una nu foarte complexa, insa cere capital solid in functie de proiectele pe care doriti sa le initiati, talent se scriitor si o permanenta promovare a serviciilor si produselor pe piata.

Haideti sa o luam cu inceputul. Aveti nevoie de un spatiu in care sa va conduceti afacerea. Sa spunem ca alegeti sa lucrati de la domiciliu pentru a va reduce cheltuielile.

Aveti nevoie de un calculator cu o buna conexiune la internet. Apoi trebuie sa angajati un programator sa va proiecteze un website unde sa va prezentati ofertele si unde sa va promovati serviciile. Tot aici veti primi si comenzi, veti include testimoniale – marturii ale clientilor multumiti- samd.
Apoi trebuie sa incepeti sa va promovati serviciile. Postati anunturi, mesaje de vanzare, articole care sa atraga interesul clientilor dvs. Nu uitati sa va mapati articolele pe regulile de SEO pentru o buna indexare in cadrul motoarelor de cautare. Odata ce clientii vor ajunge cu usurinta la website-ul dvs, deja afacerea incepe sa prinda contur.

Pasul urmator este sa stabiliti o intalnire cu respectivii clienti doritori de carti personalizate. O alternativa este sa alcatuiti un chestionar complex, pe baza caruia sa puteti sa adunati toate datele de care aveti nevoie pentru a compune o carte de la cap la coada.

Cartile pentru copii au marele avantaj ca nu trebuie sa fie foarte dense ca material informational. Majoritatea spatiului in cartile pentru copii este ocupat de imagini, componente pe care le veti cumpara sau pentru care veti plati un grafician cu experienta. Acesta va poate face desene complexe, va poate modifica poze si imagini variate, poate compune colaje pe placul celor mici samd.

Cheia succesului in aceste afaceri sta in oferirea unor carti cat mai bine mapate pe „documentarea” primita. Multi parinti incearca sa isi educe copiii prin aceste povestiri cu talc, multi incearca sa ii dezvete de obiceiuri proaste, multi vor doar sa le faca o surpriza placuta. Este recomandat sa ascultati cu atentie ce vi se transmite si sa adunati cat mai multe informatii pentru a da produsul dorit in forma sa perfecta.

8 Idei pentru Manageri

8 IDEI pentru a deveni un manager și mai bun.

9 Tehnicide vanzare

9 TEHNICI pentru succes in vanzari

Abordarea telefonica eficienta

Cum sa ai o abordare telefonica eficienta