Blog

Ai auzit pana acum de MagicHELP?

Este un proiect care m-a impresionat extrem de mult pentru ca prin intermediul lui orice companie mica sau mare poate ajunge sa ajute copiii bolnavi si familiile acestora.

Efectiv, tu, draga antreprenor sau manager al unei firme, poti veni cu orice serviciu sau produs pe care vrei sa il donezi catre acestia, iar cei de la MagicHELP, prin intermediul aplicatiei lor, se asigura ca donatiile tale ajung la cei care au nevoie.

Ingrijirea unui copil ce are afectiuni cronice grave este foarte dificila in Romania, atat financiar, cat si logistic. De aceea, familiile acestor copii au nevoie de ajutorul nostru, indiferent de cat de mic este acesta.

Daca poti oferi o tunsoare gratuita, aceasta este binevenita si va aduce putina magie in viata cuiva. Daca oferi diferite cursuri sau daca faci terapie, poti dedica si acestor copii cateva ore pe luna? Esti avocat sau jurist, oferi consultanta in diferite domenii? Cu siguranta este nevoie si de ajutorul tau! Ai un restaurant si poti oferi o portie de mancare pe zi? Se gaseste cineva care sa aiba nevoie de ea! Ai o fabrica? Indiferent ce ceea ce produce, poti aduce un strop de fericire in viata acestora OAMENI!

Sistemul este foarte simplu. Odata devenit partener al MagicHELP, firma ta va fi prezenta in aplicatia lor cu ce si cat poti oferi. In acest fel, familiile celor bolnavi care sunt inscrisi in aplicatie, vor accesa prin intermediul acesteia serviciile sau produsele tale.

In acest moment, cei de la MagicHELP au o coada lunga de asteptare din partea familiilor cu copii bolnavi. Ca sa le poata ajuta, au nevoie de mai multi parteneri, de oameni ca noi care cu putin sau cu putin mai mult, pot aduce o raza de soare in negura cu care se confrunta acestia.

Gandeste-te doar ca traiesti in Romania si empatia te va ajuta sa te intrebi cum ai fi tu daca ai fi in locul lor.

Acceseaza aceasta pagina si vezi cum poti deveni partener MagicHELP chiar acum.

Contravaloarea serviciilor oferite poate fi dedusa trimestrial din impozitul pe venit/profit (cei pana la 20% din impozit datorati statului si care pot fi directionati catre o cauza sociala).

Nu iti este impus un anumit numar minim sau maxim de produse si servicii lunar. In calitate de MagicPartener, vei ajuta familiile copiilor bolnavi in functie de posibilitatile tale. Important este ca ajutorul sa fie lunar!

Daca timpul sau alti factori nu iti permit sa faci parte din echipa MagicHELP, poti sustine aceasta cauza astfel:

  1. Trimite SMS cu textul SOLIDARITATE la 8844 pentru 2 euro sau la 8864 pentru 4 euro lunar.
  2. Doneaza direct in contul Asociatiei Magic mentionand in descriere “MagicHELP”
    Conturi BCR:
    EUR: RO93RNCB0132142511010002
    LEI: RO23RNCB0132142511010001

De asemenea, nu ezita sa distribui acest articol in mediul online. Fii chiar tu vocea acestor copiii care au nevoie de ajutor! 


8 Idei pentru Manageri

8 IDEI pentru a deveni un manager și mai bun.

9 Tehnicide vanzare

9 TEHNICI pentru succes in vanzari

Abordarea telefonica eficienta

Cum sa ai o abordare telefonica eficienta