Blog

In data de 12 aprilie 2014 a avut loc gala de box “White collar boxing”, primul eveniment de acest tip organizat in Romania. In cadrul galei au intrat in ringul de box trei cursanti ai salii “White collar boxing Bucuresti”, alaturi de antrenorul Robert Cristea, boxer profesionist si fondatorul salii. Alaturi de acesta a fost si presedintele Omniasig Romania, domnul Mihai Tecau, dar si domnul Narcis Pavalascu, CEO al Pavalascu Risk Consultants, cel mai mare constatator de daune din Romania.

 

Conceptul de white collar boxing, in traducere, boxul gulerelor albe, se adreseaza persoanelor cu profesii de top, care doresc sa practice boxul intr-un mediu civilizat, care sa nu le afecteze imaginea. Practic, manageri de performanta se intalnesc in ring pentru a-si elimina prin box stresul de la serviciu. Antrenamentul este profesionist, dar cursantii sunt protejati pentru a nu fi nevoiti sa se intoarca la birou in urmatoarea zi cu cicatrici. Astfel, sala de box “White Collar Boxing Bucuresti” este locul in care managerii romani de top se intalnesc pentru a intreprinde acest tip de activitate.

 

Gala “White collar boxing” a fost sposorizata de Pavalascu Risk Consultants SRL (PRC), unic reprezentant acreditat al Crawford & Company in Romania si tarile balcanice, Companie din România ce este prezentă la constatarea celor mai importante daune încă din anul 2005. PRC este specializata in managementul daunelor mari al daunelor de bunuri si al daunelor auto precum si in managementul riscului. Pe piata romaneasca, PRC este partenerul de incredere al unor companii precum Omniasig, City Insurance, Chartis Romania, Generali Asigurari, Groupama Asigurari, Allianz Tiriac, Asigest Broker, Lease Plan si multi altii.

 

Este o onoare pentru compania Pavalascu Risk Consultants sa fie alaturi ca partener al acestui eveniment, unic in Romania, dedicat sportului dar si managerilor de top din companiile romanesti care doresc sa se intalneasca cu colegii lor intr-un cadru original, total diferit fata de mediul de business cu care sunt obisnuiti. Fiind o companie unica in Romania, am ales sa ne alauram proiectelor unice, precum Gala White collar boxing. Vom fi alaturi de ei si de acum incolo si ii invitam pe toti profesionistii din companiile din Romania sa ni se alature in aceasta initiativa’’ a declarat domnul Narcis Pavalascu, CEO al Pavalscu Risk Consultants.

 

 

 

8 Idei pentru Manageri

8 IDEI pentru a deveni un manager și mai bun.

9 Tehnicide vanzare

9 TEHNICI pentru succes in vanzari

Abordarea telefonica eficienta

Cum sa ai o abordare telefonica eficienta