Blog

Unul dintre hobby-urile mele este gatitul. Tocmai de aceea, sunt destul de activ pe internet in cautare de noi retete care sa ma inspire si de noi comunitati in care sa ii gasesc pe cei care au aceleasi placeri ca si mine.

In zilele noastre, in care gasim de cumparat cam tot ce ne dorim, mancarea gatita acasa, dar mai ales cea coapta, tinde sa fie pe cale de disparitie. In ciuda acestui fapt, deliciile coapte acasa au o multime de beneficii pe care nimeni nu ar trebui sa le piarda. Din cand in cand, mie imi place sa intru in bucatarie si sa profit de toate aceste avantaje, pe care vi le spun si voua.

Siguranta prospetimii

In momentul in care coci tu singur preparatele, stii sigur cat de vechi sau proaspete sunt. Stim cu totii cat de mult ne pot afecta alimentele invechite, asadar, evitam un mare risc.

Ingrediente cunoscute

De multe ori, atunci cand citim ingredientele unui produs, simtim nevoia sa avem un dictionar de specialitate langa noi. Multe dintre acele denumiri ciudate sunt, de fapt, compusi chimici, care numai bine nu ne fac. In schimb, atunci cand ne pregatim singuri mancarea, avem certitudinea a ceea ce punem in compozitia ei.

Costuri mai reduse

Orice prajitura e mai scumpa la cofetarie, orice paine in supermarket si orice merdenea la patiserie. In momentul in care le coci tu, vei observa care sunt costurile reale ale unui astfel de produs.

Diete speciale sau preferinte deosebite

In momentul in care coacem ceva in propriul cuptor putem pune ce dorim si ce ne face bine. Ne place painea cu seminte, dar nu ne dorim sa aiba secara, nu e nicio problema. Nu ne place aroma de vanilie, o inlocuim.

Experienta pe care deliciile coapte acasa o ofera

Mai mult decat gustul minunat, textura perfecta si sanatatea pe care acestea ne-o ofera, nu putem sa uitam de experienta pe care prepararea deliciilor coapte ne-o ofera. Framantarea aluatului, mirosul ce se raspandeste in toata casa, aroma unei bucati rupte de paine aburinda, toate acestea nu se gasesc la magazin. Exact in aceasta idee s-a format si o comunitate online, un site de retete si nu numai, Sa Preparam Savuros. Gasim aici o multime de retete de copt, o sectiune denumita “Cum sa coacem” plina de articole cu sfaturi si trucuri din bucatarie, oameni pasionati si multa, multa inspiratie.

Va invit si pe voi sa intrati aici, sa preparati macar cateva din acele delicii coapte, sa va creati un cont si sa ramaneti aproape de aceasta frumoasa comunitate! Intrati pe www.sapreparamsavuros.ro si alaturati-va comunitatii.

8 Idei pentru Manageri

8 IDEI pentru a deveni un manager și mai bun.

9 Tehnicide vanzare

9 TEHNICI pentru succes in vanzari

Abordarea telefonica eficienta

Cum sa ai o abordare telefonica eficienta