Blog

Fondurile europene nerambursabile vor reprezenta o zona de interes considerabil in 2012. Multi antreprenori si potentiali antreprenori se indreapta catre aceste solutii de finantare pentru a-si pune in aplicare ideile de afaceri in 2012 sau pentru a-si dezvolta si sustine afacerile deja existente si care pot beneficia de pe urma fondurilor europene nerambursabile.

Fondurile europene nerambursabile presupun cateva aspecte demne de luat in calcul:

1. Primul pas in obtinerea de fonduri europene nerambursabile este cel de a va evalua potentialul de a va finanta afacerile si ideile de afaceri cu ajutorul sprijinului acordat de UE. Stabiliti clar si de la bun inceput daca afacerile sau ideile dvs de afaceri sunt eligibile pentru a primi fondurile europene nerambursabile pe care vi le doriti.

2. Al doilea pas in obtinerea de fonduri europene nerambursabile este cel de a stabili clar daca dvs, ca antreprenor sunteti eligibil pentru a va finanta afacerile sau ideile de afaceri prin sprijinul acordat de UE. Evaluarile expertilor includ PFA-urile, persoanele fizice, microintreprinderile, intreprinderile individuale si familiale, SRL-urile si nu numai.

3. Un alt aspect demn de luat in calcul este planul de afaceri fara de care nu puteti sa aplicati pentru obtinerea de fonduri europene nerambursabile. Cooptati un specialist, un expert care va poate ajuta sa redactati cel mai viabil plan de afaceri cu putinta, plan cu ajutorul caruia va cresteti sansele in mod considerabil de a accesa finantare pentru afacerile sau ideile dvs de afaceri ce asteapta sa fie puse in practica.

4. Un ultim aspect si unul deosebit de important pentru obtinerea de fonduri europene nerambursabila pentru afacerile sau ideile dvs de afaceri este cel reprezentat de birocratie. Veti avea numeroase demersuri de efectuat pentru a va consolida dosarele cu cererile necesare, cu actele si formularele fara de care nu puteti obtine finantare prin intermediul fondurilor europene

8 Idei pentru Manageri

8 IDEI pentru a deveni un manager și mai bun.

9 Tehnicide vanzare

9 TEHNICI pentru succes in vanzari

Abordarea telefonica eficienta

Cum sa ai o abordare telefonica eficienta