In mare parte, antreprenorii care detin un IMM considera ca stiu ce reprezinta profitabilitatea pentru business-ul lor si ca inteleg acest concept. Acest aspect este unul extrem de important pentru viitorul unei afaceri.

 

Pentru un antreprenor care detine un IMM, colectarea acestor date si interpretarea lor este dificila si consumatoare de timp. Nu iti poti permite sa parasesti sarcinile de conducere si gestionare a propriei afaceri, in schimbul unor situatii contabilicesti, iar o firma de contabilitate sau un contabil obisnuit, cu care te intalnesti o singura data pe luna pentru a-i inmana documentele, nu iti va putea oferi informatii complete si utile. Solutia vizibila pentru ca business-ul tau sa fie unul cu adevarat profitabil este serviciul de contabilitate online, la preturi accesibile oricui.

 

Keez.ro este prima platforma din Romania care ofera servicii de contabilitate online si instrumente de management. Keez.ro este o companie care aduce contabilitatea in secolul XXI, oferind servicii de contabilitate online si instrumente de management pentru IMM-uri, PFA si start-up-uri, preturile de contabilitate fiind pe buzunarul toturor.

 

Platforma Keez.ro ofera antreprenorilor un set de instrumente care ii vor ajuta sa salveze timp si energie, pentru a se putea dedica sarcinilor cu adevarat importante pentru business-ul lor. In plus, Keez.ro iti pune la dispozitie rapoarte extrem de valoaroase pentru evaluarea interna a profitabilitatii, pe care in prezent niciun contabil obisnuit nu ti le poate oferi: rapoarte real-time (de incasat, furnizori de platit, cash in banci, cheltuieli luna curenta, profit, avansuri/deconturi, imprumuturi actionari, cash in casa, datorii la stat, statul de plata).

 

Aplicatia digitala Keez.ro, inlocuieste contabilitatea clasica si usureaza mult munca antreprenorului. Procesul pentru utilizator este cat se poate de simplu. Faci o poza cu telefonul documentului ce trebuie inregistrat, iar odata incarcat in aplicatie, documentul ajunge la noi si este procesat. Este destul de simplu, nu? In aplicatie ai parte de toate documentele si cei vedea care este situatia ta contabila. Nu-ti fie teama, in spatele aplicatiei lucram cu experti contabili care vor avea grija de tot ce implica un serviciu contabil complet.