Blog

Iata cateva exercitii pentru dictie , exercitii pe care le folosesc adesea in trainguri pentru agenti de telesales sau customer care, precum si in trainguri pentru comunicare. Exercitiile sunt foarte cunoscute si folosite de actori, cantareti, etc.

Duc in bac sac de dac, aud crac, o fi rac ? O fi drac ? Face pac, aud mac, aud oac, nu e rac, nu-i gandac, nu e cuc, nu-i brotac, il apuc, il hurduc. E tot drac.

Capra calca-n piatra, piatra crapa-n patru, crapa capul caprei in patru precum a crapat piatra-n patru.

Capra neagra calca-n clinci. Clinciul crapa-n cinci, crapa capul caprei in cinci, precum a crapat clinciul in cinci.

Un cocostarc s-a dus la descocostarcarie, unde se descocostarcareau şi alti cocostarci nedescocostarcariti, ca sa se descocostarcareasca de cocostarcaria lui.

Boul breaz barlobreaz in vacile barlobrozene , cu greu a dezbarlobrozit breazul boilor barlobrozeni.

Un codobaturoi a putut sa codobatureasca pe o codobaturita dar o codobaturita nu a putut sa codobatureasca pe un codobaturoi.

Papucarul papucareste papucii nepapucariti ai papucaresei dar papucareasa nu poate papucarii papucii nepapucariti ai papucarului care papucareste papuci nepapucariti.

Un caricaturist a caricaturizat o caricatura. Poti tu sa caricaturizezi caricatura caricaturizata de acel caricaturist?

Rica nu stia sa zica rau, ratusca, ramurica.Dar de cand baiatu-nvata poezia despre rata, Rica stie-acum sa zica: rau, ratusca, ramurica.

Arhiepiscopul din Constantinopol a incercat sa se dezarhiepiscopoconstantinopolizeze.

Unilateralitatea colocviilor desolidarizeaza constiinciozitatea energeticienilor care manifesta o imperturbabilitate indiscriptibila in locul nabucodonosorienei ireprosabilitati.

Spor in ceea ce faceti !

8 Idei pentru Manageri

8 IDEI pentru a deveni un manager și mai bun.

9 Tehnicide vanzare

9 TEHNICI pentru succes in vanzari

Abordarea telefonica eficienta

Cum sa ai o abordare telefonica eficienta