Casele de marcat

Casele de marcat au fost prezente de multi ani pentru a ajuta antreprenorii sa incheie vanzari. Ele iti ofera un loc oranizat pentru a depozita banii din fiecare tranzactie. Au abilitatea de a adauga multiple produse si de a calcula diferite taxe, ceea ce a redus semnificativ erorile. Pana si cea mai simplista casa de marcat poate sa furnieze un raport in care prezinta numarul de produse si suma pe care un agent de vanzari a incasat-o in ziua respectiva. Unele aparate au abilitatea de a imparti produsele pe categorii, de exemplu in cardul unei librarii casa poate fi impartita in doua grupe: literatura fictionala si non fictionala. O versine mai avansata a aparatului poate sa iti trimita datele direct pe computer. Casele de marcat reprezinta o unealta foarte productiva in intreprinderile care nu au un flux de vanzari atat de ridicat sau o gama de produse atat de vasta.

Serviciul de fiscalizare

Dupa ce ati ales si ati cumparat o casa de marcat, aceasta trebuie fiscalizata, programata conform legislatiei si specificului societatii, iar personalul dumneavoastra trebuie instruit sa o foloseasca. Fiscalizarea casei de marcat inseamna procesul de trecere al unei case de marcat in regim de lucru fiscal, regim in care aparatul memoreaza toate sumele batute in memoria fiscala.

 

In final, daca ai o afacere, se poate dovedi o adevarata provocare sa iti gasesti aparatura calitativa, dar si la un pret accesibil. In calitate de antreprenor, recomand Cria Soft, atat pentru case de marcat, dar si pentru serviciul de fiscalizare.