Blog

Antreprenorii, managerii si toti oamenii care doresc sa se dezvolte profesional au un nou loc din care pot afla de ultimele noutati din domeniul business si in care pot lua legatura cu specialisti si consultantil ce le stau la dispozitie .

Echipa The Markers Consult a creat un nou produs dedicat oamenilor de afaceri din Romania si anume site-ul www.portalmanagement.ro. Sub deviza “Inspiratie pentru performanta in afaceri”, acesta isi doreste sa ajute publicul sa atinga succesul profesional, prin intermediul materialelor scrise de consultanti experimentati si specialisti in domeniu.

In cadrul site-ului poti gasi articole de specialitate ce acopera o varietate de teme, precum tehnici de vanzare, finante si economie, management si leadership, marketing si branding, marketing online, resurse umane sau relatii publice si comunicare. Totodata, iti poti gasi inspiratia in povestile de succes ale unor companii de renume si in interviurile realizate cu diversi antreprenori experimentati care impartasesc reusitele carierelor lor.

In plus, Portal Management iti recomanda in mod constant evenimente dedicate oamenilor ce doresc sa se dezvolte, precum conferinte, traininguri sau workshopuri de specialitate, dintr-o gama foarta larga de domenii. Tot aici ai posibilitatea de a cumpara carti care sa te ajute in intelegerea aprofundata a ultimelor tendinte din business. Nu in ultimul rand, poti adresa intrebari la care specialistii si consultantii ce iti stau la dispozitie vor face tot posibilul sa iti dea cele mai bune si utile raspunsuri.

Pentru a-si demonstra implicarea in dezvoltarea ta profesionala, Portal Management ofera utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de un voucher in valoare de 100 de lei pentru participarea la oricare dintre evenimentele organizate de Traininguri Specializate Romania, de primirea gratuita a Ebook-ului “Cum sa fii un lider eficient” si, la cerere, de o auditare gratuita a campaniilor de Google AdWords, odata cu abonarea la newsletter-ul saptamanal al site-ului.

Poti gasi Portal Management si pe retelele sociale, astfel: pe Facebook la adresa www.facebook.com/PortalManagement, pe Google+ la adresa https://plus.google.com/+PortalmanagementRo2014/about, pe Twitter la adresa https://twitter.com/PortalMngmt, pe LinkedIn la adresa www.linkedin.com/company/portal-management. In plus, numarul de telefon 031.425.17.22 si adresa de email contact@portalmanagement.ro, le stau la dispozitie.

8 Idei pentru Manageri

8 IDEI pentru a deveni un manager și mai bun.

9 Tehnicide vanzare

9 TEHNICI pentru succes in vanzari

Abordarea telefonica eficienta

Cum sa ai o abordare telefonica eficienta