Blog

De doua saptamani, Autoteile Romania  (www.cauciucurijante.ro) deruleaza cu succes campania ”30% Reducere la anvelopele de iarna”. Programul isi propune incurajarea soferilor de a schimba de acum anvelopele de vara cu cele adecvate vremii schimbatoare din aceasta perioada si, din fericire, pana in prezent au existat peste 300 de soferi care au inteles mesajul si au actionat in consecinta. Oferta este valabila pentru 600 de  clienti.

Pe site-ul www.cauciucurijante.ro, in sectiunea dedicata campaniei, soferii pot gasi anvelope noi fabricate de marci celebre, precum: Pirelli, Michelin, Continental, Good Year, Semperit, Barum, Goodride, Yokohma, Hankook, Kumho, Bridgestone, Sava, Nokian, Nexen si nu numai.

Compania are o vechime de doi ani pe piata romaneasca, timp in care a incercat in mod constant sa vina in ajutorul soferilor romani, cu diverse modele de anvelope si jante, pentru toate anotimpurile, masinile si, nu in ultimul rand, pentru toti soferii. Astfel, momentan, magazinul ofera o gama de peste 5500 de produse, care sa acopere toate nevoile si toate afinitatile soferilor romani.

Tot pentru a incuraja conducatorii auto sa fie responsabili in trafic, Autoteile ofera transport gratuit oriunde in Romania, pentru comenzile mai mari de 700 de lei, iar durata de livrare a produselor este foarte convenabila, respectiv intre doua si cinci zile. In plus, in cazul in care marfa ajunge la client intr-un mod non-conform cu comanda si contractual incheiat, acesta poate informa si returna comanda in termen de o saptamana calendaristica.

Cauciucurijante.ro demonstreaza ca este mai mult decat un simplu magazin, oferind utilizatorilor de Internet si o multime de articole de specialitate din domeniul anvelopelor si al jantelor, dar si materiale interesante si mai putin cunoscute, acoperind aceleasi subiecte.

Pentru mai multe informatii sau daca ai nelamuriri, poti folosi numarul de telefon 0251.418.474, adresa de email office@cauciucurijante.ro sau formularul de contact disponibil pe site.

8 Idei pentru Manageri

8 IDEI pentru a deveni un manager și mai bun.

9 Tehnicide vanzare

9 TEHNICI pentru succes in vanzari

Abordarea telefonica eficienta

Cum sa ai o abordare telefonica eficienta