Blog

Apropierea sezonului rece ne readuce in atentie faptul ca trebuie sa ne echipam masina corespunzator. Asa ca, pentru a face fata conditiilor depregatirea masinii pentru sezonul rece cu anvelope de iarna drum nefavorabile cat si pentru a fi in conformitate cu reglementarile in vigoare, pe langa celalalte echipamante, trebuie sa iti dotezi autoturismul si cu anvelope de iarna.

 

Montarea anvelopelor de iarna se recomanda atunci cand temperaturile scad sub +7 grade Celsius, deoarece pot aparea conditiile de ninsoare sau polei. Acestea sunt marcate cu simbolurile M+S, M.S. sau M&S, dar si cu imaginea unui munte sau al unui fulg de zapada.

 

Avantajul cauciucurilor de iarna e ca ofera o mai mare aderenta si siguranta de manevrare si oprire a autoturismului, atunci cand mergi pe drumuri acoperite cu gheata sau zapada. Si pentru ca anotimpul rece sa nu te ia pe nepregatite, e bine sa te pregatesti din timp, cel putin incepand prin a face o cercetare a pietei.

 

E foarte important de stiut faptul ca, in varf de sezon preturile anvelopelor pot creste considerabil. Asa ca, daca ai de gand sa iti achizitionezi cauciucuri de iarna, fa-o pana la sfarsitul lunii octombrie.

 

Un alt lucru de care trebuie sa tii cont, este acela ca preturile variaza in functie de locul de unde le cumperi.

 

De exemplu, pe http://www.cauciucurijante.ro/ poti gasi o gama variata de cauciucuri ieftine, o mare parte din ele fiind la promotie.

 

Un alt lucru care mi-a placut pe acest site, este acela ca iti poti gasi foarte usor modelul de anvelopa dorit deoarece ai posibilitatea face o selectie dupa criterii cum ar fi: tipul de anvelopa, dimensiuni, consumul de combustibil, aderenta, nivel de zgomot.

 

Pe langa ofertele variate de anvelope, vei gasi si jante auto, de asemenea la preturi foarte avantajoase.

 

Asadar, spor la cumparaturi si drumuri bune!

8 Idei pentru Manageri

8 IDEI pentru a deveni un manager și mai bun.

9 Tehnicide vanzare

9 TEHNICI pentru succes in vanzari

Abordarea telefonica eficienta

Cum sa ai o abordare telefonica eficienta