Blog

Iata ca Business Days ajunge la cea de-a XIII-a editie, ce va avea loc la Bucuresti in 10 si 11 Decembrie, la Universitatea Romano Americana.

Ai participat pana acum la vreunul dintre evenimentele Business Days? Daca da, inseamna ca nu mai trebuie sa te conving sa participi. Daca nu ai participat pana acum iata doar cateva detalii despre Business Days.

– te alaturi in cele doua zile celor peste 1.000 de oameni de afaceri si manageri de top din companiile din Romania

– vei lua parte la cel mai mare si cel mai relevant eveniment dedicat mediului de afaceri din Romania

– vei avea parte de doua zile pline de conferinte si workhopuri dedicate: marketingului, brandingului si vanzarilor, comunicarii eficiente si relatiei cu clientii, managementului si leadershipului, ecommerce-ului, promovarii online si social media, antreprenoriatului si obtinerii de finantari, fiscalitatii si resurselor umane, managementului timpului si nu numai. Poti vedea aici detalii despre programul si temele complete ale conferintelor si workshopurilor Business Days Bucuresti 2013.

– in cele doua zile vei participa la mese rotunde dedicate dezbaterilor pe anumite teme de interes maxim pentru mediul de afaceri din Romania

– vei putea incheia relatii de afaceri cu oamenii de afaceri de care esti interesat. Pentru ca nu in ultimul rand, Business Days este un eveniment dedicat networkingului profesionist, care se vede efectiv in rezultate. Pe langa networkingul pe care il vei face in timpul pauzelor dintre conferinte si workshopuri vei participa la sesiuni deschise de networking profesionist si la sesiuni de matchmaking. Poti vedea aici detalii amanuntite despre sesiunile de networking.

– Vei fi alaturi, vei invata si vei interactiona cu peste 100 dintre cei mai renumiti speakeri din Romania, printre care: Bogdan Comanescu, Lorand Soares Szasz, Marius Ghenea, Camelia Sucu, Cristian Secosan, Florentin Banu, Florin Talpes, Gabriel Biris, Felix Daniliuc. Poti vedea aici lista completa a speakerilor ce vor lua parte la evenimentul Business Days.

Efectiv, ce vei gasi aici:

–  idei inspirationale, exemple motivationale,

–  analize pertinente,

–  estimari ale trendurilor viitoare din diverse domenii,

–  business networking de calitate,

–  posibilitatea de a invata de la cei mai buni specialisti,

–  posibilitatea de a identifica noi oportunitati, de a gasi potentiali parteneri de afaceri si colaboratori.

 

Traininguri Specializate Romania si The Markers sunt parteneri ai acestui eveniment.

In calitate de parteneri ai evenimentului iti oferim posibilitatea de a investi cu pana la 30% mai putin in participarea ta si a colegilor tai la Business Days.

Doar daca te inscri pana pe 24.11.2013, in loc de pretul standard de 120 de Euro, vei investi doar 87 de Euro (pret valabil pentru tichet de acces full premium la cele doua zile de eveniment).

 

8 Idei pentru Manageri

8 IDEI pentru a deveni un manager și mai bun.

9 Tehnicide vanzare

9 TEHNICI pentru succes in vanzari

Abordarea telefonica eficienta

Cum sa ai o abordare telefonica eficienta